Искахме със сърцето си. Не можехме в главата да преодолеем

...
Искахме със сърцето си. Не можехме в главата да преодолеем
Коментари Харесай

Сашо Попов: Противникът игра добре, ние направихме слаб мач

" Искахме със сърцето си. Не можехме в главата да преодолеем психически евентуално. Направихме слаб мач. Като през вчерашния ден не посрещахме добре, а през днешния ден и офанзивата не беше на равнище. Класата на противника способства за това. Закономерен резултат. Играхме едва ", разяснява старши треньорът на волейболния ЦСКА Александър Попов след второто проваляне от Нефтохимик в полуфиналите на Суперлигата.
 ЦСКА - Нефтохимик @@@

" Сухите числа в никакъв случай не са ме вълнували, равнището на играта е по-важното. По-честно е да кажем, че съперникът се е справил добре. Ние играхме едва. Има тимове, с които се играе мъчно. Нашият случай е с тях. Вероятно доста желаеме. Търсим разнообразни способи на игра, тактически способи и към този момент не се получават. Да си помечтаем, че след три дни най-сетне ще ги победим ", съобщи още Сашо Попов след загубата с 0:3 в София.
 ЦСКА - Нефтохимик @@@

" Оправдания не би трябвало да има. Побеждават ни, отиграват сложни топки. Не се възползвахме след аления картон и след съдийска немарливост. Логично е да има напредък, само че не се получиха нещата. Ние сме спортисти и желаеме да побеждаваме. Това са положителни състезатели, които играят в българското състезание по една или друга причина. По този метод подвигат равнището ", сподели треньорът на " алените ".

 ЦСКА - Нефтохимик @@@

Снимки: Емона Цончева, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР