Искахме да представим нещо красиво от нашия град, тъй като

...
Искахме да представим нещо красиво от нашия град, тъй като
Коментари Харесай

Рапърът DRINK: Искахме да представим нещо красиво от Пловдив

„ Искахме да представим нещо красиво от нашия град, защото имаме огромна публика и по един или различен метод искахме да го популяризираме ”, по този начин разяснява дейностите си от преди няколко дни рапърът Никола Дринков – DRINK минути откакто излезе от Второ РПУ. 
Прочетете още
23-годишният юноша бе арестуван за период от 24 часа, дружно с 25-годишния си другар Димитър Марков поради това, че са се покачили с джипове на паметника на Съединението в Пловдив преди дни. Повдигнато им бе и обвиняване за това, че са направили непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като действието по своето наличие се отличава с извънреден цинизъм и смелост, и е осъществено при ръководство на моторно транспортно средство, като краткотрайно ще бъдат отнети свидетелствата им за ръководство на МПС.

Младежите бяха освободени от ареста против гаранции от 2 000 лв., като за това действие законът планува наказване до пет години отнемане от независимост, както и отнемане от право на ръководство на моторно транспортно средство.

Относно неразумната демонстрация, Дринков уточни, че това е било неточност, за която към този момент са си понесли следствията, само че не съжалява напълно за осъщественото нарушаване. Кадрите от Паметника на Съединението най-вероятно няма да бъдат включени във видеоклипа, към чиято ария са щели да бъдат приложени. Текстът на песента е естествен и има елементи, които са свързани с историята на България, разяснява той.

„ Това не е монумент на културата и цялото отношение на служителите на реда към нас е прелестно, защото не се е случило нищо толкоз неприятно, до момента в който от медиите това нещо се изопачава все едно е доста съществено. Качила се е една кола някъде и след три минути е слязла. По никакъв метод нищо не е уронено, не е имало голи хора, оръжия или по този начин нататък, просто е имало снимане на нещо красиво в град Пловдив. Изкачването беше деликатно, било е в късен час, с цел да не пречим на никой, не е имало застрашени ”, съобщи Дринков.

Адвокатът на арестуваните младежи Пламен Бонев разяснява, че клиентите му не са направили непристойни дейности, нито пък са нарушили публичния ред.



„ За мен закононарушение няма, само че несъмнено това към този момент ще го реши съдът на един по-късен стадий. Дори, снимайки се на паметника, вършат реклама на нашия град, както звезди по целия свят се снимат по разнообразни монументи и културни забележителности. Аз не съм уверен, че даже това е монумент на културата ”, уточни Бонев.

Той добави, че чакат информация от министерството, с цел да стане ясно дали въпросният монумент е монумент на културата. Адвокатът напомни и случая със фотосите на Рут Колева в Перущица. Според него има двоен стандарт, тъй като след случая, певицата не е била привлечена като обвинена.

„ Момчетата съжаляват до толкоз, че има негативни мнения и не биха го повторили, само че отново споделям те непристойни дейности не са правили. Във въпросната вечер не е имало и възмутени лица на мястото. Сниман е някакъв клип и то за няколко секунди, това е, няма друго. В последна сметка дали има закононарушение ще реши съдът ”, приключи юрист Бонев.

Припомняме, че на видеоклип, който е бил публикуван в обществените мрежи, се вижда, че през нощта на 25-ти против 26.11.2022 година джип изкачва стълбите на Паметника на Съединението, където към този момент е паркиран и втори автомобил. По случая не е бил подаван сигнал до прокуратурата или полицията. След като се е срещнал с въпросния видеоклип, Районният прокурор на РП-Пловдив се свързал с Директора на ОДМВР Пловдив с оглед предприемане на незабавни дейности по определяне на причинителите.

Този месец името на DRINK-a бе забъркано и в различен скандал, за който медията ни заяви. Ставаше дума за побой над 18-годишно момче, което описа пред  TrafficNews , че е билo пребитo от група младежи, измежду които е бил и рапърът Никола Дринков, който също е нанасял удари и ритници, твърдеше пребитият. Малко откакто публикувахме материал по тематиката, изпълнителят се свърза с нас, с цел да отхвърли изказванията на Симеонов, като съобщи, че няма нищо общо с тази история и бе безапелационен, че не е нанасял удари по 18-годишният възпитаник.

Рапърът DRINK с коментар минути след излизането си от ареста:

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР