Исках да се запозная на живо със състоянието на болните

...
Исках да се запозная на живо със състоянието на болните
Коментари Харесай

Ананиев: Още търсим нулевия пациент

Исках да се срещна онлайн със положението на болните пациенти и да видя организацията на лечебните заведения през вчерашния ден в Пловдив и Габрово. Освен ковид там има и сезонен грип. Той е от време на време с по-тежки последици от ковид. 

Това съобщи в ефира на Българска национална телевизия здравният министър Кирил Ананиев, представен от Блиц.

" Бях впечатлен от организацията в двете лечебни заведения ", призна той.

Според него има задоволително личен състав в лечебните заведения. По думите му никой не отхвърля от медицинските лица да върви на работа. 

" Може да се употребяват при потребност и хора, които са се пенсионирали, само че имат предпочитание и сили да оказват помощ на сътрудниците си в грижата за болните ", сподели министърът.

" Навсякъде в страната сме основали организация да бъдат доставени нужните защитни средства. Предстоят ни редица действия, които ще спомогнат запасяването с нужното, сподели Анианиев.

Според него обстановката ще бъде овладяна. 

" Изключително е значимо да се откри кой е нулевият пациент, само че към момента не е ясно. Вие виждате, че хората, които са инфектирани у нас, даже не са излизали в чужбина. Важно е да намерим първоизточника ", сподели той.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 CoLLectoRitioneR III 1981 RBEJDBRHD (преди 6 секунди) Рейтинг: 29 | Одобрение: -1 ЯЖТЕ ПАЦУЛА!!!!!! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` затвори X×За да продължите, би трябвало да се регистрирате в уеб страницата Ако сте не запомнили вашата ключова дума можете да я възстановите от тук . <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР