Исках да покажа на младежите и нашите симпатизанти в тази

...
Исках да покажа на младежите и нашите симпатизанти в тази
Коментари Харесай

Борисов: Пак няма да направят правителство, няма отговорни партии

Исках да покажа на младежите и нашите симпатизанти в тази област, че ние малко приказваме, а доста вършим, това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който посети храма " Рождество Христово " в град Шипка, чийто купол се ремонтира с пари, отпуснати по време на предходното ръководство.

" Да, България ", които се имат за най-големите адвокати и пазители на закона, само че единствено когато касае други. Не сме им отговорни, че не съблюдават закони. ЦИК е от 15 члена, назначени от Румен Радев, единствено 4 индивида са от ГЕРБ. Когато споделят, че ГЕРБ им е отговорен за всичко, 11 други от протестните партии са дали своят вот срещу регистрацията на партията им. " Да, България " да знаят, че ние ще ги подкрепим, 4 гласа ще имат от ГЕРБ да могат да се явят на избори, само че да си четат законите, посочи Борисов.

Половин милиард лв. изхарчиха за избори, единствено за 5 дни са умрели 500 българи, колкото в най-голямата рецесия през предишния октомври, когато в света нямаше нито медикаменти, нито ваксини. Това безсрамие на Радев и Кацаров докара до положение цяла Европа да се радва на футболните мачове, а стадионите у нас са затворени, сподели той.

Вчера имаме вест, която 85 % е добра и 15% неприятна, това е Планът за възобновяване. Добрата е, че предложенията на Кирил Петков и Асен Василев не са признати и 85% от проекта е нашият проект, който ние предложихме. Защо трябваше шест месеца да се мотаят? За да защитят корпоративни, лобистки ползи. Така както е написан Плана, мога да ви кажа компаниите, които ще се възползват от него, посочи водачът на ГЕРБ.

Извадили са санирането, да ви е честито на общините. създали са го доста хитри - да се прави със съфинансиране. " Вместо да си възобновим блоковете, тези пари ще ги похарчим за акумулатори и солари ", означи Борисов.

Какво ни чака ли? Като виждам от сутринта партиите по какъв начин отхвърлят, че приказват една с друга и като виждам чудовищната инфлация - 580 лева ток, цените газта 40% от другия месец. Това е положителното ръководство на Радев и сполучливо служебно държавно управление, не знам кое би било несполучливо за тях, разяснява той.

Правителство отново няма да създадат, няма виновни партии, нямат съществени хора. На нашите симпатизанти мога да кажа, че партията е в отлична позиция, макар терора от Бойко Рашков, само че това ни прави по-силни, сподели още водачът на ГЕРБ.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/267775905252974


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР