“Иска ми се с останалите земеделски формации - БЗНС на

...
“Иска ми се с останалите земеделски формации - БЗНС на
Коментари Харесай

Обединени земеделци за изборите, иска Спас Панчев

“Иска ми се с останалите аграрни обединения - Български земеделски народен съюз на Николай Ненчев, обединените земеделци на Петя Ставрева и земеделците на Румен Йончев, да успеем да изградим огромно земеделско обединяване, и да вървим дружно на идните избори “, съобщи през днешния ден в Стара Загора Спас Панчев, самостоятелен народен представител и ръководител на Земеделски съюз “Александър Стамболийски” (ЗС).
От групировката, на която Панчев е ръководител, търсят благоприятни условия за присъединяване в изборите, които предстоят през 2019 година - за европейски парламент и за локална власт.
Разговорите, които се водят обаче не са финализирани, само че самостоятелният народен представител се надява в първите дни на февруари да има дефинитивно решение.
Други благоприятни условия за коалиция са “Воля”, които търсят сътрудници за локалния избор, и обединенията от „ Обединени патриоти”, които няма да са дружно на последващи избори съгласно народния представител. За локалните избори наесен той означи, че е допустимо да се договаря с локалните структури на социалистите.
Нови митинги против държавното управление чака Спас Панчев през пролетта. Той счита, че забележителното нарастване на цените на водата, парното и тока ще изкара хиляди хора на улиците през март - април.
Но не чака предварителни избори, тъй като настройките в Народното събрание са 4-годишният мандат на държавното управление да се извърши. Най-важните проблеми за решение пред ръководещите са корупцията и приходите на популацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР