Иска ми се да вярвам, че ставащото в момента е

...
Иска ми се да вярвам, че ставащото в момента е
Коментари Харесай

Бившият вътрешен министър проф. Вучков: Недопустимо е протоколи от разпити да изтичат по медиите

Иска ми се да имам вяра, че ставащото сега е същинска борба с корупцията. Няма да разберем това обаче в скоро време, тъй като би трябвало да забележим неоправдателна присъда, а това ще отнеме месеци-години.

Това сподели в предаването " Лице в лице " по БТВ специалистът по национална сигурност и бивш вътрешен министър проф. Веселин Вучков  Веселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 година в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 година, който разяснява свадите от последните дни в страната. 

" Поведението на основния секретар Живко Коцев, който познавам най-малко от 15 години, е неоправдателно, най-малкото от морална и етична позиция. Той трябваше да селектира своите контакти. Пораженията върху Министерство на вътрешните работи са съществени. Живко Коцев бе един добър служител на реда и имаше една нелоша професионална кариера, която за жалост завършва по този метод. Още по-голямо е съжалението, че той беше водещата професионална фигура в Министерство на вътрешните работи и се стигна до тук. Аз персонално не съм чувал за негови " заигравания " и в този момент изпитвам горчилка. Много неприятно ще е, в случай че се окаже, че Коцев е бил забъркан в контрабандата ", добави той. 

" Не може протоколи от разпити да изтичат до медиите. Това е безусловно неприемливо, тъй като по този начин се манипулира публичното мнение. Все още не е потвърдено никаква виновност и аз доста деликатно ще проследявам това досъдебно произвеждане. За страдание това досъдебно произвеждане към този момент реализира своето, а то е, че в този момент предизборната акция ще премине под формата на кална битка, всички ще са се вторачили в кюлчета, пачки, пудели и никой няма да се интересува от стратегиите на партиите в секторите " правораздаване " и " сигурност ". Не можем занапред да споделяме, че актуалният вътрешен министър и Министерство на вътрешните работи няма да се оправят с организацията на изборите и пазаруването на гласове. Това също способства за недоверието към институциите и политическата класа, а това съмнение сега е доста огромно ", приключи проф. Веселин Вучков  Веселин Вучков Веселин Бориславов Вучков е роден на 26 декември 1968 година в село Стоб, Кюстендилско. През 1994 година. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР