Ирония и болезнен сарказъм от руския опозиционер Алексей Навални, само

...
Ирония и болезнен сарказъм от руския опозиционер Алексей Навални, само
Коментари Харесай

Навални се присмя на Путин: Да, отрових се сам. Сварих си ”Новичок” в кухнята

Ирония и мъчителен жлъч от съветския опозиционер Алексей Навални, единствено часове откакто президентът Владимир Путин загатна, че може би самичък се е отровил с Новичок. Началникът на Кремъл загатна за това пред френския си сътрудник Еманюел Макрон по време на телефонен диалог, за който оповестиха от френското издание “Ле Монд ”.
“Путин декларирал пред френския си сътрудник, че може да съм се отровил самичък. Прекрасна версия. Мисля, че заслужава деликатно изследване. Сварил съм самичък в кухнята “Новичок”, отпил съм безшумно дребна глътка в самолета и изпаднал в кома. Преди това съм се договорил с жена си, приятелите си и сътрудниците си, че в случай че Министерството на здравеопазването упорства да бъда откаран за лекуване в Германия, това няма да бъде разрешено, с цел да умра в болничното заведение в Омск, да бъда в моргата в Омск, където да открият повода за гибелта ми. Живял съм задоволително - това би била най-висшата цел на пъкления ми проект. Но… Путин ме надхитри. Сега наподобявам като простак - лежах в кома 18 дни, само че не реализирах задачата си. Провокацията ми бе несполучлива!”, написа Навални в Instagram.

за диалога сред държавниците на Франция и Русия, като се базира на свои анонимни източници. Путин обаче споделил по телефона на Макрон, че Навални евентуално се е отровил самичък. Руският опозиционер не закъсня с отговора си, като се присмя на сходно изказване.

.

A post shared by (@navalny) on Sep 22, 2020 at 12:04pm PDT
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР