Иронично Благомир Коцев посочва, че обмисля дали да не поиска

...
Иронично Благомир Коцев посочва, че обмисля дали да не поиска
Коментари Харесай

Кметът на Варна публикува разпечатки от малтийския регистър като доказателство, че няма офшорки

Иронично Благомир Коцев показва, че обмисля дали да не изиска информации от регистрите на остров Ангила, страната Тувалу и антична Монголия
Кметът на Варна Благомир Коцев от " Продължаваме промяната " разгласява разпечатки от малтийския указател, които по думите му потвърждават, че няма присъединяване във компании в Малта.

Преди два дни от Общинската изборна комисия във Варна желаеха до 1 февруари варненският кмет за преустановяване на собствеността му в регистрирани в Малта компании. Поводът за настояването бе сигнал против Коцев, подаден от името на радио и телевизия " Истина и независимост " посредством Александър Иванов.

Вчера кметът разгласи, че няма компании и дефинира сигналите против него и кметовете на регионите " Приморски " и " Одесос " - Николай Желязков и Цветнен Цветков, като " целенасочена и координирана офанзива от отстранената от власт и някогашните ѝ деятели, понастоящем трудоустроени в ОИК ". Днес Коцев разгласи, че разгласява и доказателствата за думите си: 

" Скъпа телевизия и радио " Истина и независимост ", адресирам на вашата многоуважавана редакция разпечатки от малтийския указател, които потвърждават, че нямам присъединяване в малтийски компании. В тях си написа " struck off " - т.е. всички упоменати сдружения са от дълго време закрити. Нямам компании и на Маршалските острови. Признавам, че тази клевета беше не по-малко занимателна от първата. Но и тя скоро ще се озове на бунището на подправените вести ".

Кметът показва с подигравка и че обмисля дали да не изиска информации от регистрите на остров Ангила, страната Тувалу и антична Монголия.

" Моля, заредете се с самообладание, тъй като там интернетът не е бърз и благонадежден като в България. Отчетите биха се забавили. Иначе споделям вашето чисто човешко любознание. То е безгранично и един ден ще ни прати на Марс. Когато я докараме до такава степен, давам обещание да обявявам извадка и от тамошния търговски указател, персонално заверена от Илон Мъск.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР