Иронични послания отправи за пореден път обвиняемият бизнесмен Васил Божков

...
Иронични послания отправи за пореден път обвиняемият бизнесмен Васил Божков
Коментари Харесай

Божков отправи послание към Борисов и иронизира Гешев

Иронични послания насочи за следващ път обвиненият предприемач Васил Божков към премиера Бойко Борисов и основния прокурор Иван Гешев.
" БМБ сподели, че на следващия ден ще взима тежки решения. Нека се съберат с Иван Гешев и да вземат единственото вярно решение за България - оставка.
Така ще се освободят кръстовищата, които не са негови, а на хората и ще покаже, че ги " почита, с цел да не го бият ", написа Божков във фейсбук, като явно засяга думите на Борисов по време на инспекцията на автомагистрала Европа през днешния ден.
Саркастичен коментар по адрес на основния прокурор провокираха визитите му в Добрич, Силистра и Разград и по-конкретно информацията за обискиран детски център.
Универсален прокурор е @IvanGeshevPG- разкрива акцизни биберони и краде ритони, написа Божков в Twitter и приключи с апел към почитателите си да бъдат здрави.

Универсален прокурор е @IvanGeshevPG - разкрива акцизни биберони и краде ритони.#БъдетеЗдрави
— Vassil Bojkov (@BojkovVassil) August 11, 2020
Икономическа и престъпна полиция са направили обиск в детски център " Биберон ", като са търсили акцизни артикули, само че не са намерили нищо. Това се схваща от изказване на собственичката на центъра Пламена Тончева пред " Силистренски бряг ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР