Ирландският треньор на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни защити България като

...
Ирландският треньор на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни защити България като
Коментари Харесай

Ирландски треньор брани България като лъв пред Англия, хвали Лудогорец, Левски и ЦСКА-София

Ирландският треньор на Пирин (Благоевград) Уорън Фийни отбрани България като лъв пред Англия в изявление за Скай спортс. Специалистът приказва за случката с расизма в мача сред трикольорите и островитяните, потвърждавайки, че българите не са расисти.

„ Оттам стартира Димитър Бербатов като дете”, стартира изявлението си Фийни посредством видеовръзка, сочейки игрището на благоевградчани. „ Мисля, че домът му е на към 150 метра от стадиона. Ако успеем да намерим нов състезател като него, ще сме повече от щастливи”, добавя ирландският треньор.

След това Фийни приказва за това по какъв начин прави работата си в рисковата обстановка поради пандемията и не пропуща да похвали притежателите на Пирин, които обезпечават отлични условия за подготовка.

„ Това е прелестно място с фантастични притежатели. Те имат огромни проекти за отбора, преди малко построиха нова подготвителна база с доста пари. Впечатлен съм освен от клуба, само че и от Благоевград, и от самата България”, твърди Фийни, след което е и върнат към расисткия скандал сред България и Англия през предходната година.

„ България не желае (расизъм). Това бе малцинство от почитатели. Това не е нещо, което желаеме и сигурно не съм го виждал на нашите мачове. Бил съм на няколко мача от елита и не съм го виждал и там. Може би почитателите излязоха тъкмо за този дуел, с цел да бъдат чути”, споделя Фийни, който хвали водачите в efbet Лига.

„ България има страхотни тимове – Лудогорец, Левски, ЦСКА, ние. Искаме да влезем в топ лигата”, прибавя ирландскит треньор на Пирин (Благоевград).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР