Ирландският премиер ще започне отново да практикува бившата си професия

...
Ирландският премиер ще започне отново да практикува бившата си професия
Коментари Харесай

Премиерът на Ейре се връща към лекарската професия заради коронавируса

 Ирландският министър председател ще стартира още веднъж да практикува някогашната си специалност като доктор, с цел да помогне на здравните служащи, мъчещи се с огромния брой пациенти с ковид, оповестиха локални медии, представени от ДПА.

Лио Варадкар, който е практикувал като доктор седем години, преди да изостави специалността, с цел да стане политик, в този момент ще дава по една промяна на седмица по време на рецесията с ковид съгласно ирландската телевизия и други ирландски медии.

" Той желае да помогне, колкото и малко да е това ", съобщи представителят на Варадкар пред ирландската телевизия. Варадкар ще дава телефонни съвещания на хора, за които се допуска, че са били изложени на новия ковид, съгласно в. " Айриш таймс ".

След изборни загуби през февруари Варадкар остана в качеството на изпълняващ длъжността министър председател на Ирландия. В момента там три партии с много изравнени позиции се борят да сформират обединения в изискванията на мощно фрагментиран парламент.

Ирландия, сходно на огромна част от Европа, вкарва строги рестрикции върху публичния живот, с цел да ограничи разпространяването на COVID-19, в това число всеобщи затваряния на учебни заведения и на бизнеси, предоставящи услуги от несъществено значение.

Ирландските управляващи са съобщили за 4604 случая на ковид, както и за 137 смъртни случая в резултат на COVID-19 съгласно данните за вчерашния ден на университета " Джонс Хопкинс ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР