Ирландският премиер ще започне отново да практикува бившата си професия

...
Ирландският премиер ще започне отново да практикува бившата си професия
Коментари Харесай

Ирландският премиер на първа линия: Възобновява практиката си като лекар

Ирландският министър председател ще стартира още веднъж да практикува някогашната си специалност като доктор, с цел да помогне на здравните служащи, мъчещи се с огромния брой пациенти с ковид , оповестиха локални медии, представени от Българска телеграфна агенция.

Лио Варадкар, който е практикувал като доктор седем години, преди да изостави специалността, с цел да стане политик, в този момент ще дава по една промяна на седмица по време на рецесията с ковид , съгласно ирландската телевизия и други ирландски медии.

" Той желае да помогне, колкото и малко да е това ", съобщи представителят на Варадкар пред ирландската телевизия.

Варадкар ще дава телефонни съвещания на хора, за които се допуска, че са били изложени на новия ковид , съгласно в. " Айриш таймс ".

След изборни загуби през февруари Варадкар остана в качеството на изпълняващ длъжността министър председател на Ирландия. В момента там три партии с много изравнени позиции се борят да сформират обединения в изискванията на мощно фрагментиран парламент.

Ирландия, сходно на огромна част от Европа, вкарва строги рестрикции върху публичния живот, с цел да ограничи разпространяването на COVID-19 , в това число всеобщи затваряния на учебни заведения и на бизнеси, предоставящи услуги от несъществено значение.

Ирландските управляващи са съобщили за 4604 случая на ковид, както и за 137 смъртни случая в резултат на COVID-19, съгласно данните за вчерашния ден на университета " Джонс Хопкинс ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР