Ирландският премиер Лео Варадкар взе своя партньор Матю Барет с

...
Ирландският премиер Лео Варадкар взе своя партньор Матю Барет с
Коментари Харесай

Ирландският премиер с приятеля си на закуска с Майк Пенс

Ирландският министър председател Лео Варадкар взе своя сътрудник Матю Барет с него в четвъртък, когато се срещна с вицепрезидента Майк Пенс в резиденцията му във Вашингтон.

Пенс, закостенял християнин, се е противопоставял на еднополовите бракове и анулацията на политиката Не питай, не казвай в предишното, която планува бойците да не бъдат питани преди постъпване на работа за половата им ориентировка. От тях се чака да не показват намерено хомосексуално държание.

В изявлението си в резиденцията на вицепрезидента в четвъртък Варадкар приказва за смяната, която се случи в неговата страна, която е разрешила гей да бъде определен за министър председател.

Някои хора незабавно разясниха срещата, тъй като Пенс непрекъснато получава остри рецензии от страна на ЛГБТ деятели. Пенс, закостенял християнин, не крие опълчването си на еднополовите бракове в предишното: "Сривът на обществото постоянно е бил провокиран след утежняване на брака и фамилията. "

На последното си пътешестване до Съединени американски щати предходната година Варадкар имаше среща на четири очи с Пенс. След това той сподели пред кореспонденти, че е повдигнал въпроса за правата на ЛГБТК с него. Той също по този начин сподели, че Пенс и брачната половинка му са поканили него и колегата да "посетят дома им ".
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР