Ирландският ММА шампион вече почти две години не е стъпвал

...
Ирландският ММА шампион вече почти две години не е стъпвал
Коментари Харесай

Титлата на Конър Макгрегър е под въпрос

Ирландският ММА първенец към този момент съвсем две години не е стъпвал в осмоъгълника и това може да му коства купата в лека категория, написа Ройтерс.

Тази седмица президентът на шампионата UFC Дана Уайт заяви, че на 7 април ще се организира дуел сред Тони Фърюсън и Хабиб Нурмагомедов, а спечелилият ще си тръгне с колана, който Макгрегър завоюва след успеха над Еди Алварес през ноември 2016 година

Ирландецът нямаше нито едно присъединяване в UFC през 2017 година, а единственият му конфликт беше в дебютния му боксов мач против Флойд Мейуедър.

Пасивността на Макгрегър му коства и купата в свръх лека категория, която бе спечелил в емблематичния си 13-секундов дуел с Хосе Алдо.

Дана Уайт акцентира другарството си с Макгрегър, само че разгласи, че сходно дълготрайно неявяване от кръга е неприемливо, даже и за ирландския първенец. Очаква се Конър Макгрегър да се завърне в UFC не по-рано от септември тази година, само че към момента не е ясно дали ще се изправи за трети път пред Нейт Диас, или ще влезе в дуел за някоя от отнетите му трофеи. /topsport.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР