Ирландски войници, които обучават войски в режими, обект на международни

...
Ирландски войници, които обучават войски в режими, обект на международни
Коментари Харесай

Бивши войници „подкопават“ репутацията на Ирландия заради обучението в Либия, казва Мартин

Ирландски бойци, които образоват войски в режими, обект на интернационалните наказания, е „ безусловно недопустимо “ подкопаване на репутацията на Ирландия, сподели Tánaiste.

Беше обявено, че напускащи и някогашни членове на отбранителните сили, в това число от елитното крило на армейските рейнджъри, са дали образование на либийска военна група за хипотетични нарушавания на глобите на Организация на обединените нации и Европейски Съюз.

Micheál Martin сподели, че е „ немислимо “ някогашни или настоящи членове на отбранителните сили да поддържат сходни организации.

Той сподели: „ Това, което се случи, е недопустимо и е нещо, което подкопава репутацията на нашата страна и е изцяло срещу полезностите на нашата страна и нашите отбранителни сили. всеки, за който се откри, че е взел участие в противозаконна активност за режими, които са обект на наказания.

Попитан дали е бил осведомен от началника на щаба за присъединяване на армейските рейнджъри в Либия преди отчета на Irish Times, сподели господин Мартин: „ Има разнообразни способи, п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР