Ирландски собственици на ваканционни жилища пристигат в имотите си на

...
Ирландски собственици на ваканционни жилища пристигат в имотите си на
Коментари Харесай

Ирландски собственици на ваканционни жилища на Канарските острови са изправени пред глоби за отказ да дадат под наем на летовници

Ирландски притежатели на ваканционни жилища идват в парцелите си на Канарските острови, с цел да намерят четирицифрени санкции, които ги чакат.

Собствениците в елементи от Гран Канария получават санкции от над 2000 евро за отвод да отдават парцелите си чартърен на летовници посредством туристически оператор.

Санкциите доведоха до демонстрации на острова поради последствията от законодателството, наказващо хората които желаят да употребяват парцелите си в туристически зони като съществена резиденция или ваканционен дом.

Доклади от април предходната година идентифицираха испански пенсионер като първия човек, санкциониран според противоречив закон за туризма, прибавен от районните управляващи на Канарските острови държавно управление.

Ирландецът Джон Хеферман от този момент също се озова с санкция от €2250 за парцел, който е купил преди 13 години.

Имотът е в жилищен блок, наименуван Apartamentos Las Algas в южната част на Гран Канария и господин Хеферман е един от 400 притежатели на жилища, за които се счита, че са били...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР