Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се изправи

...
Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се изправи
Коментари Харесай

Самотна майка подгони Конър Макгрегър за бащинство

 Конър Макгрегър и Хабиб Нурмаговедов не били мъже
Ирландската звезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър се изправи пред следващо предизвикателство, само че този път отвън осмоъгълника.

Той е преследван от 26-годишната самотна майка Тери Мъри, която твърди, че точно той е татко на щерка й Клод. Според разказите й, тя се е срещнала с Макгрегър през 2017 година в нощен клуб в Ливърпул, след което са прекарали сантиментална вечер в хотел.

" Предупредих го, че не пия противозачатъчни, само че той неглижира това. Два дни по-късно още веднъж се видяхме и правихме каквото правихме ", споделя дамата, която девет месеца след срещата с Конър ражда щерка.

Самият Конър си спомня случката, само че твърди, че не той, а човек от обкръжението му е имал взимане предоставяне с Тери. Той даже е подготвен да премине през ДНК-тест, с цел да се откри, че няма нищо общо с раждането на детето.

" Това не е почтено. Детето ми е от него. Като майка желая добър живот за него и парите ще оказват помощ да му го осигуря ", споделя Тери Мъри. Любопитното е, че срещата на Макгрегър с нея е почти месец, откакто стана татко за първи път. С дете го подари дългогодишната му другарка Ди Девлин, а двойката неотдавна се радва и на второ дете.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР