Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър си навлече

...
Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър си навлече
Коментари Харесай

Снимки с Путин настроиха феновете срещу Конър Макгрегър

Ирландската суперзвезда в смесените бойни изкуства Конър Макгрегър си навлече гнева на мнозина в обществените мрежи, откакто театралничи за фотография с президента на Русия Владимир Путин и го назова “един от най-великите водачи на нашето време”.

Макгрегър дойде в Москва по покана на Путин и бе специфичен посетител на финала на Световното състезание по футбол, в който Франция победи Хърватия с 4:2.

Enjoying the World Cup final in Russia.
A truly amazing spectacle! pic.twitter.com/OEeOBmEp9y
— Conor McGregor (@TheNotoriousMMA) July 15, 2018 ММА звездата разгласява фотоси на двамата в своя профил в “Туитър”, където има 24 милиона почитатели.

“Днес (б.р. вчера) бях поканен на финала на Световното състезание като посетител на съветския президент Владимир Путин. Този човек е един от най-великите водачи и за мен беше чест да участвам на такова удивително събитие дружно с него. Благодаря ви, господин Путин и ви приветствам за забележителния Мондиал”, написа Макгрегър в обществената мрежа.
 Снимките обаче провокираха гнева на неговите почитатели в “Туитър”.

“Не знам дали имате ясна визия какъв брой доста почитатели загубихте току-що”, написа консуматор на име Мат Бърнс.

“Вие може да сте обичаният ми войник за всички времена, само че не и човек. Путин не е популярен водач. Освен в случай че не смятате, че да управляваш посредством боязън и ликвидиране е велико”, прибавя Шон Крос.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР