Ирландската банда U2 започна европейското си турне "The Joshua Tree"

...
Ирландската банда U2 започна европейското си турне "The Joshua Tree"
Коментари Харесай

U2 подлудиха Лондон

Ирландската тайфа U2 стартира европейското си турне "The Joshua Tree " с концерт в Лондон, заяви Reuters.

Турнето отбелязва 30-годишнината на албума "The Joshua Tree ", отдаден на тяхната изпълнената с обич и ненавист връзка с Америка, който ги направи известни. Групата пее всички песни от него на концертите си, в това число и шлагерите "With or Without You " и "I Still Haven't Found What I'm Looking For ".

Шоуто в Лондон U2 стартира с ранни песни - "Sunday Bloody Sunday ", "New Year's Day ", "Bad " и въодушевената от Мартин Лутър Кинг младши "Pride (In the Name of Love) ", която Боно посвети на "пъстрите като дъга лондончани ", взели участие в гей парада през вчерашния ден.





Песните от албума "The Joshua Tree " бяха изпълнени една след друга на фона на видео от американски пейзажи като Долината на гибелта и хора, стоящи пред американското знаме, снимано от холандския фотограф Антон Корбин, работил по корицата на оригинала.

Боно остави музиката сама да приказва на концерта в Лондон, въпреки и да беше прожектиран клип в жанр уестърн, в който "добрият каубой " назовава воин "Тръмп " измамник.



Музикантите от U2 изпяха седем песни на бис, а по-късно Боно предложения на сцената Ноел Галахър, с цел да извърши "Don't Look Back in Anger " от репертоара на Oasis, която се трансформира в химн на Манчестър, откакто 22-ма души починаха от бомба след концерта на Ариана Гранде през май.

Галахър я посвети и на жертвите на последвалите терористични офанзиви и на пожара в лондонския небостъргач през юни. U2 и хилядите почитатели припяваха на Галахър в края на шоуто.
Турнето "The Joshua Tree " ще продължи в още седем европейски страни, а през септември ще се завърне в Съединени американски щати.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР