Ирландска фамилия с над 400-годишна традиция във фермерството влиза на

...
Ирландска фамилия с над 400-годишна традиция във фермерството влиза на
Коментари Харесай

Ирландска фамилна компания с над 400-годишна традиция във фермерството влиза на българския пазар

Ирландска фамилия с над 400-годишна традиция във фермерството влиза на българския пазар. Фамилната компания Хейлс Файн Фуудс (Hayles Fine Foods) ще предлага у нас многообразие от висококачествени телешки и агнешки артикули, както и обичайните за Изумрудения остров - ирландски чедър и масло.

Всички артикули на марката са сертифицирани от Ирландския съвет по храните Bord Bia и ще носят знака за висококачествени храни в Ирландия. Очаква се продуктите да бъдат в комерсиалната мрежа при започване на 2018 година

Селекцията на месото за българския пазар ще се прави от наследника на семейството и шеф Пол Хейлс. У нас ще се оферират обичайните за островната страна породи Абърдийн ангъс, Херефорд, Галоуей, Лимузин и Симентал. Това са петте най-висококачествени породи, селектирани през годините и отглеждани за говеждо и телешко месо.

" За първи път българските консуматори ще могат да си закупят първокласно телешко и агнешко месо на налични цени. Работим и с български готвачи, с цел да обогатим познанията на хората за качествата на телешкото месо и да представим обичайни ирландски предписания ", споделя Пол Хейлс. Ще има опция и за онлайн поръчки на ирландски храни.

Ирландия е известна с нововъведенията си в региона на сигурността на храните и устойчивото земеделие. Уникалната стратегия Origin Green за развиване и резистентност, създадена от Ирландския съвет по храните, показва уговорката на ирландските производители на храни и питиета да работят по резистентен метод за здравословното хранене.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР