Ирландия ще наложи ограничения за от ниво 5 в цялата

...
Ирландия ще наложи ограничения за от ниво 5 в цялата
Коментари Харесай

Ирландия въвежда пълна карантина за 6 седмици

Ирландия ще наложи ограничавания за от равнище 5 в цялата страна в продължение на шест седмици, съобщи министър-председателят Майкъл Мартин. Тя става първата страна в Европейския съюз, която се връща към цялостна, оповестява Анадолската организация, съобщи БГНЕС.
„ Моля всички да одобряват тази опасност съществено “, сподели Мартин в тирада по националната телевизия, добавяйки, че държавното управление не може да се бори единствено с вируса. Мерките ще влязат в действие от среднощ идната сряда.
Училищата и строителният бранш ще останат отворени, а кръчмите и заведенията за хранене ще могат да обслужват единствено с храна за у дома. Здравните специалисти предложиха въвеждането на най-тежките ограничавания от равнище 5, с цел да се спре увеличението на инфекциите с в страната.
Не единствено магазините и фризьорските салони ще би трябвало да бъдат затворени, само че на хората също ще бъде казано да останат у дома и да бъдат позволени единствено за тичане и фитнес и по-късно до 5 километра от домовете си.
 Коронавирусът по света: Числата демонстрират ускоряваща се пандемия Коронавирусът по света: Числата демонстрират ускоряваща се пандемия
Потвърдените случаи на ковид (болестта COVID-19) в международен мащаб са към този момент сред 40 344 310 и 40 648 527 съгласно американ...
Хората могат да се срещат навън с хора от други фамилии, само че единствено за обстановки като извършения и също в границите на ограничаването от 5 километра.
„ Разбирам възприятието на отчаяние, самотност и обезсърчение, което ще донесе това известие. Дори когато пристигна зимата. Ако се съберем през идващите шест седмици, можем да отпразнуваме Коледа по естествен метод “, сподели Мартин.
" Трябва да постоянстваме и да бъдем упорити ", сподели министър председателят. " Ще потиснем този вирус и ще излезем от тези ограничавания на 1 декември ", добави той.
Министерството на здравеопазването на Ирландия разгласи още 1031 случая на ковид в понеделник, което докара до общо 50 993. Няма нови смъртни случаи, а броят на умрелите е 1852, съобщи още организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР