Ирина Шейк отново е много гореща, а папараците не пропускат

...
Ирина Шейк отново е много гореща, а папараците не пропускат
Коментари Харесай

Бившата на Роналдо е по-щастлива отвсякога

Ирина Шейк още веднъж е доста гореща, а папараците не пропущат да отразят всяка крачка на супермодела. Рускинята се появи на плажа край Ибиса, а всички погледи бяха вперени в нея. Плътно до нея бяха щерка й от холивудския артист Брадли Купър - Лея и майка й Олга.

Женската компания се любува на слънчевите лъчи, а зеленооката хубавица изглеждаше по-щастлива отвсякога.





33-годишният ангел на " Victoria`s Secret " сподели феноменалното си тяло в черно-златна композиция на " Versace ", като единствено бюстието, което тя избра беше на цена от 580 паунда. Шейк заложи на чанта със същите претекстове и огромни черни очила. Като свършек на визията си тя добави огромни обеци и няколко златни огърлици.



През юни някогашната другарка на футболната суперзвезда Кристиано Роналдо и Брадли Купър сложиха завършек на дългогодишната си връзка. Причините за това по този начин и не станаха ясни, само че най-разпространеният слух е този, че артистът има връзка с певицата Лейди Гага.



Засега те другарски се споразумяха да споделят отговорностите за взаимно родителство, защото напълно неотдавна Брадли беше забелязан да напуща жилището на Шейк дружно с щерка си Лея.

Очевидно обаче Ирина не бърза да продължи напред и споделя, че към момента не е подготвена да стартира нова връзка, оповестява " Е! News ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР