Ирина Шейк ни е любимка и често надничаме в профилите

...
Ирина Шейк ни е любимка и често надничаме в профилите
Коментари Харесай

Когато Ирина Шейк позира по бански, всички...завиждат

Ирина Шейк ни е фаворитка и постоянно надничаме в профилите й в обществените мрежи, с цел да забележим дали не е разгласила някоя нова секси фотография. А в последните дни моделът същински ни зарадва с ударна доза фрагменти, които нагорещиха пристрастеностите.
 Ирина Шейк, Брадли Купър и по какъв начин се грижат за щерка си Леа
Добра майка ли е Ирина Шейк

И на какво желае да научи щерка си

Какво бихме могли да чакаме от новите фотоси на Ирина Шейк, с изключение на съвършени форми и супер съблазън? Е, тя в действителност още веднъж не ни разочарова. Този път фрагментите не идват от някоя професионална фотосесия, обвързвана с многочислените ѝ задължения, а от ваканцията ѝ.

Макар да не издава къде и с кого тъкмо се намира, Ирина въпреки всичко реши да ни зарадва с малко хубост. И не, не приказваме за мястото, въпреки и него да си го бива, а за фрагментите, на които съветският модел театралничи по бански.

Ирина споделя и малко видео с акцент върху тялото и банския костюм, който носи. И както означават някои от почитателите ѝ, клипчето е безспорното доказателство, че не става въпрос за фотошоп, а Ирина в действителност има съвършени форми.
 Ирина Шейк на 37
Ирина Шейк в 21 обстоятелството

Защото някой през днешния ден има рожден ден

Припомняме, че преди време моделът изненада почитателите си, като показа фотография с Брадли Купър от тяхна взаимна почивка. И така като двамата нито отхвърлят, нито удостоверяват, че са се събрали още веднъж, няма да се изненадаме, в случай че и този път прекарва времето си с него.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР