Ирина Шейк е на корицата на дигиталното издание на Harper`s

...
Ирина Шейк е на корицата на дигиталното издание на Harper`s
Коментари Харесай

Мъжкото момиче Ирина Шейк, която все още чака своя принц

Ирина Шейк е на корицата на цифровото издание на Harper`s Bazaar за лято 2019 година

Именно по този мотив моделът дава и първото си публично изявление откакто двамата с артиста Брадли Купър към този момент не са дружно. Ирина призна, че макар раздялата, остава безнадеждна романтичка.

" Дали имам вяра в брака? Да, несъмнено. Аз не съм човек, който е срещу. Знам, че принцът е към момента някъде там. "

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Юли 11, 2019 в 5:59 PDT

Ирина споделя още, че въобще не е съвършена и че има доста неприятни дни. Има и такива, в които не наподобява толкоз добре и изобщо не наподобява на модел, а просто на един елементарен човек.

" Ще срещнете хора, които ще ви споделят, че сте дебели или слаби, само че вие би трябвало да се научите по какъв начин да се обичате и да се чувствате комфортно в кожата си. Трябва обаче и да знаете какво желаете и да се придържате към решенията си ", безапелационна е рускинята.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Юли 11, 2019 в 5:17 PDT

Пред изданието Ирина приказва освен за външния си тип, само че и по тази причина по какъв начин постоянно е насърчавала естествената хубост. Според нея, въпреки че живеем в един сякаш съвършен свят, където всеки желае да бъде идеален, съвършенството в действителност не съществува.

" Аз имам бръчки и ще се появяват и още, и още. Хората би трябвало да одобряват, че остаряват и тялото се трансформира и би трябвало да се радват на всеки един стадий от живота си ", добавя моделът.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Юли 11, 2019 в 5:32 PDT

В изявлението Ирина визира и тематиката за майчинството, като изрича позицията си, че човек постоянно би трябвало да бъде същински за децата си, тъй като в противоположен случай значи, че живее в неистина. Моделът има вяра, че в случай че човек обича нещо, то се трансформира в приоритет.

Не на последно място Ирина приказва и родната си страна Русия и по тази причина по какъв начин е научила точно оттова, че дамите могат да се оправят с всичко. Тя губи татко си, когато е едвам на 14 години. Той е бил миньор на въглища и почива от белодробни затруднения. Дядовците ѝ също почиват относително рано, тъй че Ирина израства без мъжко наличие към себе си.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Harper's BAZAAR (@harpersbazaarus) на Юли 11, 2019 в 5:02 PDT

Затова и овреме се научава да се оправя сама с всичко. Според нея дамата може да отглежда деца, да работи, а когато се върне у дома - да сготви, да почисти и да свърши тежката работа.

" Сама се научих по какъв начин да окачим завесите. Знам по какъв начин да засадя картофи и краставици, тъй като в Русия това е методът, по който оцеляваш зимата. Мога да се оправям сама с всичко. Аз съм Козирог ", безапелационна е Шейк, като добавя: " Вкъщи всичко ми е съвършено. Ако би трябвало да забия гвоздей в стената или да преместя дивана - да, мога да го направя ".

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от zoey grossman (@zoeygrossman) на Юли 11, 2019 в 10:14 PDT

Моделът приказва и за работата си, като акцентира, че множеството хора неправилно считат, че разчита на огромен екип. Истината е, че наличието на доста хора, я изнервя и по тази причина избира да се оправя сама, както с всичко друго явно.

Личи си, че Ирина е мощна и борбена жена, по тази причина сме склонни да имаме вяра, че без проблем ще преодолее раздялата си с Брадли Купър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР