Ирина Костова. Така се казва жената, виновна за агресивното поведение,

...
Ирина Костова. Така се казва жената, виновна за агресивното поведение,
Коментари Харесай

Ето я майката на Юлиян Златев от „Игри на волята“!

Ирина Костова . Така се споделя дамата, отговорна за агресивното държание, агресивност и ядовит език на учителя по физическо в „ Игри на волята “. Майката на Юлиян Златев , за която всички от племето му считат, че му е нанесла сериозна психическа контузия в детството. Самият Юлиян също признава, че не се е грижила добре за него. Той рядко приказва за нея и обстоятелствата са нищожни. Единствено „ Галерия “ съумя да разбере коя е тя.

Днес Ирина е учителка в плевенско спортно учебно заведение и живее добре, само че когато Юлиян е бил дребен, животът е бил много по-тежък. Отглежда го сама, защото баща му Огнян Златев работи в София и гради кариера.

„ Живеехме доста оскъдно. Буквално скитах по улиците гол, необут и гладен “, спомня си Юлиян. В следствие момчето заживява с татко си, който води разточителен живот в столицата с помощта на лекарската си специалност. От този момент майката на Юлиян нито един път не го потърсва.

 

В „ Игри на волята “ той описа, че наскоро се е свързала с него и се видели. Тогава схваща, че си е осиновила дете. Момче, на което да даде това, от което преди време е лишила Юлиян. А точно – майчина любов и милувки.

По информация на „ Галерия “ 51-годишната Ирина осиновява дребния Детелин,

когато е едвам на няколко месеца. Днес момченцето е на 3 годинки и пораства в здрава фамилна среда. Ирина живее дружно с втория си брачен партньор и твърди, че еднообразно обича и двамата си сина.

„ Честит рожден ден на моя по-голям наследник, на моето самоуверено сърце, моя герой и победител. Благодарна съм на ориста, че те имам. Бъди жив и здрав и постигай фантазиите си! “, пожела Ирина на Юлиян точно на рождения му ден.

 

„ Простил съм й. Но не можах да схвана за какво за всичките тези години не ме потърси един път, не се поинтересува по какъв начин съм “, показа в миг на признание един от най-комплексните участници в шоуто. Според негови близки някъде надълбоко вътре в него към момента тлее оскърбление и злост, които изплуват на повърхността под формата на експанзия към всички дами в обкръжението на Юлиян.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР