Ирина Карабаджак от Молдова се похвали публично, че вече излиза

...
Ирина Карабаджак от Молдова се похвали публично, че вече излиза
Коментари Харесай

Не може да повярва: Ето кой налази Ирина Карабаджак!

Ирина Карабаджак от Молдова се похвали обществено, че към този момент излиза с мъже. Знаем, че тя бе отхвърлена от Евгени Генчев в " Ергенът ", който даже не пожела да я целуне пръв, а трябваше тя да му се нахвърли, с цел да не остане валат, само че през днешния ден се фука с претенденти.

Карабаджак призна, че до момента в който са излъчвали предаването в ефир, е трябвало да се крие и да не я виждат с други мъже, с цел да не издаде, че не е тя финалистката (знаем, че в шоуто напрежението от финала беше водещо).

Е, от дълго време към този момент Иринка пърхала по срещи като останала очарована от последния мъж, с който излязла. " Запознахме се около едни наши общи другари и той несъмнено ми хареса. Хубав и сръчен мъж е, с специалност и жанр. Вечерта, в която бяхме дружно, беше занимателна и приказна, само че нека да се задържи по този начин. Ще проверим какво ще стане на втората и идващите срещи ", сподели Карабаджак.

Бесарабската българка целяла да ревизира дали въпросният в действителност желае да е с нея и има желание за сериозна връзка, или желае единствено да се забавляват в леглото.

" Готова съм да дам всичко от себе си за индивида до мен и за любовта ни, само че държа възприятията и искреността да са и от двете страни, другояче не е почтено. Имала съм към този момент задоволително връзки, в които са ме унижавали и малтретирали ", безапелационна е Ирина.

 

Тагове: Евгени Генчев Ирина Карабаджак Ергенът среща връзка молдова Любов
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР