Ирина Белчева е завършила две магистратури и работи като главен

...
Ирина Белчева е завършила две магистратури и работи като главен
Коментари Харесай

Чиновничка от енергийното министерство стана Мисис България

Ирина Белчева е приключила две магистратури и работи като основен специалист във ведомството, отговарящ за въпросите свързани със сигурността на енергоснабдяването в България . Има две деца – Ирен на 6 и Кристиан на 3 години.

За Мисис България Земя бе оповестена Цветелина Чобанова от София, също майка на две деца, работеща на две места – административен помощник и шеф на щанд за маникюр. Анна Стефанова, която се занимава с ръчно разработване на бонбони приветствени картички и аксесоари за персонални празници, пък постави лентата на Мисис България Европа. Мисис България Вселена стана Мария Вачева , която живее и работи в Австрия, занимавайки се с интернационален маркетинг и е управител в фамилната компания.

Конкурсът на Меги Савова се състоя в петък вечерта в комплекса „ Монтесито “, а журито бе формирано от носителки на купата през годините, като и Виржиния Кръстева от „ Дари Травел “. Най-красивите омъжени дами получиха дарове от Премиум Хелт Продактс и Беностан България, Tonino Lamborgini, изворна вода „ Бачково “ клиника Spectro Aesthetics, а от Рефан подариха на всички участнички новата златна серия, написа Телеграф.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР