Ирина Айзина е родом от Кишинев. Тя се е борила

...
Ирина Айзина е родом от Кишинев. Тя се е борила
Коментари Харесай

Убиха жена, опълчила се срещу бежанците

Ирина Айзина е родом от Кишинев. Тя се е борила за правата на дамите срещу имигрантите изнасилвачи и е представител на локалната еврейска община. 29-годишната млада дама сама е била жертва на полово принуждение - точно това тя е трябвало да опише в съда през юни, написа в. "Дейли мейл "

В началото на 2017 година тя, дружно със знаковия предприемач Ян Мей, е дала изявление за авторитетно издание в Германия, в което е говорила за всеобщите изнасилвания на немските дами от страна на мигрантите. Мъжът на собствен ред разказал, че на основната улица на град Франкфурт е видял по какъв начин навалица мъже с арабска осанка са тормозили полово дами.

Сред въпросните дами е била и Ирина Айзина. Германските управляващи обаче не съумели да намерят обстоятелства, потвърждаващи тази информация, по тази причина 29-годишното момиче и Ян Мей били упрекнати в лъжесвидетелстване, съобщи Блиц. През юни тази година младата жена е трябвало да се изправи пред съда.

Тези дни обаче, инцидентен минувач, до момента в който сутринта се разхождал с кучето си, се натъкнал на тялото на Ирина Айзина. Младата жена била обезобразена до неразбираемост. Съдебните лекари обаче съумели да открият самоличността ѝ, както и повода за гибелта - наръгване с нож. Води се следствие.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР