Ирина Айзина е родом от Кишинев. Тя се е борила

...
Ирина Айзина е родом от Кишинев. Тя се е борила
Коментари Харесай

Напаст: В Германия обезобразиха и убиха активистка срещу бежанците изнасилвачи

Ирина Айзина е родом от Кишинев. Тя се е борила за правата на дамите срещу имигрантите изнасилвачи и е представител на локалната еврейска община. 29-годишната млада дама сама е била жертва на секс принуждение - точно това тя е трябвало да опише в съда през юни, написа в. " Дейли мейл ".

 Фото: instagram.com/irina.aiz
 Фото: instagram.com/irina.aiz

В началото на 2017 година тя дружно със знаковия предприемач Ян Мей е дала изявление за авторитетно издание в Германия, в което тя е говорила за всеобщите изнасилвания на немските дами от страна на мигрантите. Мъжът на собствен ред разказал, че на основната улица на град Франкфурт е видял по какъв начин навалица мъже с арабска осанка са тормозили полово дами. Сред въпросните дами е била и Ирина Айзина.
 Фото: instagram.com/irina.aiz
 Фото: instagram.com/irina.aiz

Германските управляващи обаче не съумели да намерят обстоятелства, потвърждаващи тази информация, по тази причина 29-годишното момиче и Ян Мей били упрекнати в лъжесвидетелстване... През юни тази година младата жена е трябвало да се изправи пред съда.
 Фото: Daily Mail
 Фото: instagram.com/irina.aiz

Тези дни обаче, инцидентен минувач, до момента в който сутринта се разхождал с кучето си, се натъкнал на тялото на Ирина Айзина. Младата жена била обезобразена до неразбираемост. Съдебните лекари обаче съумели да открият самоличността ѝ, както и повода за гибелта - наръгване с нож.
Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР