Ирена Милянкова е съсипана! Вторият брак на многодетната красавица издържа

...
Ирена Милянкова е съсипана! Вторият брак на многодетната красавица издържа
Коментари Харесай

Тежък удар за Ирена Милянкова, многодетната красавица е съсипана!

Ирена Милянкова е унищожена! Вторият брак на многодетната хубавица устоя единствено година.

Бившата манекенка дефинитивно се е разделила с мъжа си Никола Чолаков. Връзката им не издържала на дистанцията сред България и Гърция, където брокерът сякаш краткотрайно се реалокира да живее поради бизнеса си.

Първоначалната концепция била Никола да остане в южната ни съседка единствено няколко месеца, Ирена да прекара лятото при него, а през останалото време – да му върви на посетители през няколко седмици.

Нов призрачен сън за Ирена Милянкова, мъжът й я... СНИМКИ

Но малко откакто отпътувал, хубавата му половинка дочула притеснителни клюки за него и една от по-засуканите колежки във компанията за недвижими парцели, в която двойката работи. Съпрузите се разделиха за малко, след това обаче взеха решение да дадат втори късмет на брака си, написа "Уикенд ".

Но преди няколко дни стана ясно, че двамата дефинитивно са се отказали от концепцията да крепят принудително своята връзка. Официалният бракоразвод е единствено въпрос на време, настояват познати на фамилията, което има две общи деца – отвън четирите от предходния брак на Милянкова и двете на Чолаков, който към този момент се радва и на внуче.

Говори се, че многодетната майка, която е едвам на 33 години, била извънредно нещастна от раздялата с Никола.

Тя се срещна с него след развода с първия си брачен партньор – Росен Чолов, упрекнат като началник на незаконна група за трафик на дами. Тогава Ирена реши да се сбогува с модата и актьорската си специалност. Насочи се към бизнеса с недвижими парцели, а около работата завъртя обич с шефа си Никола Чолаков.

Ирена Милянкова се похвали с огромна наслада (СНИМКИ)

За 4 години връзка им се родиха две момиченца – на три години и на годинка, а малко след появяването на второто някогашната моделка и брокера се ожениха публично. С подписите в гражданското обаче започнаха и проблемите, които доведоха до тяхната разлъка.

Според слуховете, някогашната шефка на Ирена в фешън организация „ Визаж” – Жени Калканджиева, е една от дамите, които са се втурнали да утешават многодетната майка. Като жена, която също е имала проблеми със брачна половинка си, шестата по хубост в света приемала драмата на Милянкова като своя лична.

Самата Ирена обаче твърдяла, че няма потребност да я съжаляват. „ Много ми е добре по този начин!”, отсичала тя, въпреки че в реалност изживявала мъчно следващото отчаяние в живота си.

Вместо обаче да потъне в меланхолия, решила да запълни времето и мислите си с нещо, което не е правила в никакъв случай до момента. Преди време преборила депресията, като от модел станала брокер на недвижими парцели. Сега пък ще става учителка.

Красавицата е студентка в Софийския университет „ Св. Кл. Охридски”, записала е педагогическа компетентност и към този момент чете за изпити. Покрай науката и грижите за всичките си деца била толкоз заета, че нямала време да мисли аз разрушеното си сърце.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР