Ирен Онтева се е обезобразила в стремежа си да се

...
Ирен Онтева се е обезобразила в стремежа си да се
Коментари Харесай

Ирен Онтева замяза на мумия

Ирен Онтева се е обезобразила в устрема си да се направи по-красива. Бившата манекенка напряко е замязяла на мумия. Носът ѝ е пред изгубване, а бузите са се подули като балони на лицето ѝ.

От ден дневно Ирен наподобява все по-зле и по-зле, изумени са в светские среди. Последните фотоси на някогашната половинка на Христо Сираков демонстрират, че досегашната хубавица е почтена само за недоволство и страдание. С просто око се вижда, че е вложила големи старания в разкрасяване. Но резултатът е противоположен на търсения. Лицето ѝ наподобява по този начин, все едно всеки миг ще се разпадне.



По хронологията на фотосите на Ирен проличава, че пагубната смяна във външния ѝ тип е настъпила в последните месеци. 45-годишната манекенка от много време се слави с чести визити при всевъзможни експерти по разхубавяване, само че в последно време е почнала без боязън да ляга непосредствено под скалпела и да си прави интервенция след интервенция. Носът ѝ към този момент е по-малък от дихателния орган, с който Майкъл Джексън си отиде от този свят преди няколко години. С времето той ставаше все по-малък и по-тесен, а все още размерите му са такива, че човек би могъл да се зачуди по какъв начин въобще някогашната хубавица диша. Говори се даже, че от честите ринопластики (корекции на носа) Ирен е почнала да хърка. Това се случва с доста дами, които стесняват носовете си. За да се избегне, би трябвало да се търсят доста скъпи и потвърдени експерти, защото това е най-сложната интервенция в естетичната хирургия. Но родната красавица предпочитала да се ремонтира при познати доктори, на които или заплаща по понижени цени, или се договаря за бартер – промяна против реклама от нейна страна. Резултатът е жалък, написа Уикенд.

В цялостна покруса се е трансформирал и контурът на лицето на стилната ветеранка Онтева. Няма и диря от предходния съвършен овал. На неговото място са се появили две издатини в региона на скулите. Очевидно те резултат от естетични корекции за опъване на бръчки – процедура, за която не е доста несъмнено. Но вместо да сътвори резултат, това се е трансформирало в недостатък.

Устните на моделката също са в пагубно положение. В устрема си да ги поддържа свежи и сочни, тя ги е трансформирала в подигравка. За приликата ѝ с египетска мумия способства фактът, че употребява извънредно светла основа за грим, от която лицето ѝ наподобява бяло като платно.

Не може обаче да се отхвърли, че фигурата на Ирен продължава да е стройна и изящна, както преди. Открай време тя е привикнала да гладува, подлагайки се на всевъзможни диети. Имало дни, в които Онтева хапвала по една краставица, една ябълка с лъжица мед и пиела чаша фреш от ананас. Ето за какво поддържането на килограмите е неин табиет. Освен това не си разрешава нито ден без тренировки, тъй че във връзка с тялото е в действителност без забележки.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР