Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви

...
Ирационални са очакванията на премиера да ме задържат заради някакви
Коментари Харесай

Горанов: Гугъл има данни за престъпления на Киро и Асен

Ирационални са упованията на премиера да ме задържат поради някакви изказвания.

Това сподели в изявление по Нова тази заран някогашният финансов министър Владислав Горанов по отношение на оповестените описи от премиера Кирил Петков, в които той оповести имена, включващи и родни политици, уличени в корупция.

Аз също направих изследване в гугъл. Нося ви данни за осъществени закононарушения от Асен Василев и Петков. Не е съществено един държавен централен орган на изпълнителната власт да борави с гугъл, добави  Горанов. Той беше безапелационен, че не е получавал пари от Васил Божков, не са му били и предлагани.

Веднага след абсурда с невнесените налози на Божков, прокуратурата организира няколко разпита с мен. Така че в този смисъл институцията си е свършила работата, безапелационен е Горанов.

Божков за разлика от други предприемачи, които имаха проблеми с прокуратурата, избра да избяга от България. Несериозно звучат обвиняванията за раздавани пари. Нека заповяда и да отбрани тезата си, изясни той.

На въпрос помогнато ли е на Божков да спести 700 милиона от страната, Горанов отговори, че изказванието, че някой целеустремено е променял закон в негова изгода, е погрешно.

По думите му с изключение на с непросветеност новото ръководство е заредено и с особена експанзия.

Изготвянето на сходни описи като този на премиера, нормално се прави като обезверен ход, когато има други проблеми, сподели още Горанов.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР