Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф прикани президента Доналд Тръмп

...
Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф прикани президента Доналд Тръмп
Коментари Харесай

Иран предупреди Тръмп да не се поддава на израелски капан

Иранският външен министър Мохамад Джавад Зариф прикани президента Доналд Тръмп да не позволява да бъде излъган от израелски проект за предизвикателство на война сред Съединени американски щати и Иран посредством набези на американски войски в Ирак, съобщи Ройтерс.
Зариф насочи това предизвестие в първата годишнина от убийството на иранския военачалник Касем Солеймани от Съединени американски щати в Ирак.
 Иран уведоми за увеличение на производството на обогатен уран Иран уведоми за увеличение на производството на обогатен уран
Иран е уведомил нуклеарния контролен орган на Организация на обединените нации, че може да стартира да обогатява уран до равнища, много по-високи от позволените, записани...
Вашингтон упреква подкрепяни от Иран милиции за постоянния ракетен обстрел на американски бази в Ирак, в това число наоколо до посолството на Съединени американски щати. Никоя известна проиранска формация не е поемала отговорност за такива ракетни офанзиви, отбелязва Ройтерс.
" Нова разследваща информация от Ирак демонстрира, че израелски сътрудници провокатори приготвят офанзиви против американци, с цел да основат подправен мотив за война. Пазете се от капан, Доналд Тръмп. Всякакви фойерверки ще провокират неприятни последствия ", написа Зариф в Twitter.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР