Иранският уебсайт за музикални стрийминг услуги “Меловаз” стана световна новина,

...
Иранският уебсайт за музикални стрийминг услуги “Меловаз” стана световна новина,
Коментари Харесай

Ирански музикален сайт трие жените изпълнители от обложките на музиката им

Иранският уеб страница за музикални стрийминг услуги “Меловаз” стана международна вест, откакто консуматори в “Туитър” споделиха фотоси по какъв начин наподобяват обложките на обичаните им албуми. Оказва се, че дамите изпълнителни са подробно изтривани и като че ли не съществуват изобщо.

Решихме да проверим дали това в действителност е по този начин. Можете да видите колажите, които направихме, с истински обложки на дами реализатори и с иранската им цензурирана версия.

Заглавната фотография на този материал е с албума на Тейлър Суифт Lover, от който е останал единствено розово-синият декор. Самата Суифт наподобява е изчезнала.

Снимка: Screenshots

Обложката на албума на певицата Лара Фабиан – Papillon не би изглеждала провокативна на множеството хора, само че очевидно за иранците е. От истинския дизайн е останал само надписа на албума. Снимката на изпълнителката липсва.

Снимка: Screenshots

Сингълът на певицата Камила Кибело също е потърпевш от ретуша. На истинската обложка можем да забележим лицето на Кибело, само че на цензурирана версия са оставили само цветята с неприятно замазан декор на мястото на певицата.

Снимка: Screenshots

Обложката на певицата Сиера е може би малко по-провокативна. На нея тя е с боядисано в чисто черно голо тяло, само че не се разграничават съвсем никакви полови белези. Въпреки това на цензурирана версия е оставен единствено надписа – още веднъж много неприятно замазан.

Снимка: Screenshots

Една от най-впечатляващите обаче е тази на Марая Кери. Световно известната певица се е трансформирала в синьо-черно леке в иранския вид на албума си. Липсва даже заглавието му.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР