Иранските власти обявиха днес, че през последното денонощие 141 души

...
Иранските власти обявиха днес, че през последното денонощие 141 души
Коментари Харесай

Броят на починалите от коронавирус в Иран расте

Иранските управляващи оповестиха през днешния ден, че през последното денонощие 141 души са умряли от COVID-19, с което общият им брой в страната доближи 2898, по публични данни, съобщи Франс прес.
През последните 24 часа здравните управляващи са записали 3111 нови случаи на болест, разгласи Киануш Джаханпур - представител на министерството на опазването на здравето на постоянната си конференция.
Общо, по публични данни, инфектираните в Иран са 44 606.
Заразените с ковид би трябвало да се самоизолират, в противоположен случай подлежат на наказателна отговорност, съобщи през днешния ден иранският президент Хасан Рохани, съобщи ТАСС.
"Ако човек разбере, че пробата му за ковид е позитивен, той наложително би трябвало да се сложи под карантина ", сподели Рохани, представен от пресслужбата си. "Ако се усеща зле, тогава, несъмнено, отива в болница ".
Заради епидемията всички учебни заведения в Иран са затворени до края на март. Временно бяха пуснати от пандиза 100 000 лишени от независимост и беше въведена възбрана за пътешестване сред градовете за всички жители на Иран.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР