Иранските власти обвиниха шведски дипломат от ЕС, държан в затвор

...
Иранските власти обвиниха шведски дипломат от ЕС, държан в затвор
Коментари Харесай

Шведски дипломат от ЕС, задържан в Иран, е изправен пред обвинения в шпионаж за Израел

Иранските управляващи упрекнаха шведски посланик от Европейски Съюз, държан в затвор в Техеран повече от 600 дни, в скрит план с огромния зложелател на Иран Израел, с цел да навреди на Ислямската република, заяви правосъдната власт в неделя.

„ Йохан Флодерус е упрекнат в широкообхватни ограничения против сигурността на страната, обстойно разследващо съдействие с ционисткия режим и корупция на земята “, сподели осведомителната организация Mizan Online на правосъдната система.

Корупцията на земята е една от най-големите в Иран тежки закононарушения, за които се планува оптимално смъртно наказване.

„ Подсъдимият е работил интензивно против Ислямска република Иран в региона на събирането на информация в интерес на ционисткия режим под формата на подривни планове “, цитира Мизан обвиняването както сподели.

По-рано в неделя висшият представител на Европейски Съюз по външната политика Жозеп Борел прикани за незабавното освобождение на шведския посланик, потвърждавайки, че „ няма безусловно никакви учредения за задържането на Йо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР