Иранските власти обмислят възможността да организират опит за убийство на

...
Иранските власти обмислят възможността да организират опит за убийство на
Коментари Харесай

„Politico”: Иран готви атентат срещу американския посланик в ЮАР

Иранските управляващи обмислят опцията да провеждат опит за ликвидиране на американския дипломат в Южна Африка Лана Маркс като възмездие за убийството на командира на иранските специфични елементи „ Ал-Кудс ”. Това твърди вестник " Политико ", базирайки се на представители на американските специфични служби, съобщи БГНЕС.
Според тази информация американското разузнаване знае за опасността против посланика от пролетта, само че през последните няколко седмици се е появила по-конкретна информация за идна офанзива. Според американски чиновник иранското посолство в Южна Африка може да е забъркано в заговора за убийството на дипломата.
 Организация на обединените нации: Убийството на Сюлеймани от Съединени американски щати е нарушаване на интернационалното право Организация на обединените нации: Убийството на Сюлеймани от Съединени американски щати е нарушаване на интернационалното право
В Организация на обединените нации видяха нарушаване на интернационалното право с " нелегално " ликвидиране на Солеймани от Съединени американски щати, оповестява Reuters..@UN expert says U.S. d...
Иранското посолство в Южна Африка може да бъде забъркано в заговора за убийството на дипломата, съобщи и ТАСС, базирайки се на изданието, означи още БГНЕС.
Според източник на вестника американското разузнаване не знае за какво Лана Маркс е определена за цел, само че едно от обясненията е, че тя е дълготраен непосредствен другар на американския президент. Отбелязва се, че покушението над живота на посланика в Южна Африка е единствено един от вероятните разновидности за възмездие на.
По-рано водачът на Иран съобщи, че Техеран няма да не помни от американците и ще отговори уместно.
Командирът на специфичните ирански елементи „ Ал-Кудс ” Касем Сюлеймани беше погубен през нощта на 3 януари след офанзива с дрон покрай летището в Багдад. В отговор Техеран през нощта на 8 януари стартира ракетна офанзива против две цели в Ирак, употребявани от американските военни - базата „ Айн ал Асад ” и летището в Ербил.
 Иран желае арест на Тръмп, търси помощ от Интерпол Иран желае арест на Тръмп, търси помощ от Интерпол
Ирански прокурор съобщи, че страната е издала заповед за арест на президента на Съединените щати Доналд Тръмп за ролята му в убийството...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР