Ирански хакери разбиха вчера интернет сайта на американска федерална агенция

...
Ирански хакери разбиха вчера интернет сайта на американска федерална агенция
Коментари Харесай

Войната мина на съвсем друго ниво! Ирански хакери удариха САЩ в сърцето ВИДЕО

Ирански хакери разрушиха през вчерашния ден интернет уеб страницата на американска федерална организация и разгласиха послания с обещания да отмъстят за гибелта на иранския военачалник Касем Сюлеймани, погубен в петък при ракетен удар, заповядан от президента Доналд Тръмп, съобщи Българска телеграфна агенция.

Главната страница на портала на Федералната стратегия на библиотечните складове (FDLP - Federal Depository Library Program) била сменена със страница с надписи на британски и персийски език: "Това е обръщение от Ислямска република Иран. Ние няма да престанем да оказваме поддръжка на нашите другари в района - угнетените нации на Палестина, Йемен, Бахрейн, народа и държавното управление на Сирия и Ирак ".

Компютърните пирати твърдели също, че порталът бил разрушен от "ирански хакери ", членове на "групата за киберсигурност на Иран ". На страницата бил поместен колаж, изобразяващ Тръмп, оцапан с кръв след удар с пестник, нанесен от Иран и заобиколен от летящи ракети.

В посланието, поместено на разрушения уебсайт, се отправяло предизвестие, че отговорните за гибелта на Сюлеймани ще бъдат застигнати от "ужасно възмездие ". "Това е единствено дребна част от киберспособностите на Иран ", се четяло на различен надпис, написан с бели букви на черен декор.

Порталът FDLP помества държавна документи в свободен достъп. Вчера Министерството на вътрешната сигурност на Съединени американски щати предизвести, че иранските управляващи могат да извършат терористично нахлуване или хакерска атака против сериозно значими обекти от инфраструктурата на Съединени американски щати след убийството на Сюлеймани.






ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР