Иранската телевизия Press TV съобщава, че екипите по издирване и

...
Иранската телевизия Press TV съобщава, че екипите по издирване и
Коментари Харесай

Намериха мястото и отломките на разбилия се самолет в Иран

Иранската телевизия Press TV оповестява, че екипите по търсене и избавяне са достигнали мястото на самолетната злополука, при която управляващите оповестиха, че са починали всичките 65 души на борда.

Самолетът ATR-72-500 на иранския авиопревозвач Aseman Airlines, който е двумоторен и се употребява за пътувания на къси дистанции, падна през вчерашния ден в мъгливо време, разбивайки се в региона на планинския масив Загрос в южната част на Иран.

Уточнява се, че екипите по търсене на самолета са достигнали мястото на злополуката преди зазоряване тази заран. Телевизията означи, че времето се е подобрило и сподели фрагменти на хеликоптер, който се причислява към издирването.

От самолетната компания оповестиха, че всички хора на борда на полет EP3704 от Техеран за Ясудж са починали, в това число шестимата членове на екипажа.

Тази злополука е следващ съдбовен случай в Иран, на който от години му беше неразрешено да купува нужните самолетни елементи поради глобите на Запада във връзка със противоречивата му нуклеарна стратегия. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР