Иранската футболна федерация заяви, че е получила забрана да приема

...
Иранската футболна федерация заяви, че е получила забрана да приема
Коментари Харесай

Без международни мачове в Иран

Иранската футболна федерация съобщи, че е получила възбрана да приема интернационалните мачове на територията на страната.

„ Федерацията получи писмо през днешния ден от Азиатската футболна конфедерация, в което се афишира решението мачове от Азиатската шампионска лига, на които домакини са ирански отбори, да се играят в неутрални страни “, се споделя в изказване на формалния уебсайт на федерацията.

Извънредно заседание бе неотложно свикано, с цел да адресира обстановката и мениджърите на четирите клуба, представящи Иран в шампионата, ще бъдат съветвани в събота. Тимовете са Персеполис, Естеглал, Сепахан и Шар Кодро.

„ Окончателната позиция на иранските клубове и федерацията ще бъдат оповестени в околните дни “. От федерацията не обясниха повода за наказването. Говорителят на федерацията съобщи, че Иран е подготвен да одобри задгранични отбори и е подсигурил сигурност на АФК, призовавайки организацията да се изправи против всевъзможни обвинявания, които настояват обраното.

„ Иран има цялостна подготвеност да одобри тимове и е потвърдил това неколкократно в последните години “, сподели Амир Мехди Алави на уеб страницата на федерацията. Той се върна към финалите на Азиатската шампионска лига предходната година, които се организираха в Техеран и сподели, че „ спортният министър е дал на АФК нужните уверения за сигурност по повод приемането на тимове “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР