Иранец замита сделките за Полиграфическия комбинатОсребряването на заграбеното след фалирането

...
Иранец замита сделките за Полиграфическия комбинатОсребряването на заграбеното след фалирането
Коментари Харесай

В новия брой на вестник БАНКЕРЪ №7 четете:

Иранец замита покупко-продажбите за Полиграфическия комбинат

Осребряването на заграбеното след фалирането на Корпоративна комерсиална банка имущество от компании, свързани със "самосъздалия " се огромен предприемач и народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски, върви с цялостна мощ.

За да бъдат "законно завършени " последващите покупко-продажби с най-апетитните парцели на "Булгартабак холдинг ", преди година стартира всеобщото прекачване от източеното и на процедура ликвидирано дъщерно сдружение на "Булгартабак холдинг " - "София- Булгартабак " на основаното особено за тази цел еднолично сдружение с ограничана отговорност "СФ-БТ ". Всичко по тематиката четете в новия брой на вестник "БАНКЕРЪ ".

Двойните игри на Движение за права и свободи

Действията и посланията на Движение за права и свободи от началото на този парламент наподобяват на пръв взор безредни, което е изненадващо за толкоз стройна и дисциплинирана партия. От една страна, Движение за права и свободи държи да резервира опозиционния си имидж и ту желае оставката на вицепремиера Валери Симеонов, ту упорства за "демонтаж " на националистите от властта. От друга страна, Движение за права и свободи твърди, че не желае предварителни избори непременно и е готово да поддържа държавно управление на малцинството, т.е. единствено на ГЕРБ, без самото придвижване да влиза във властта и без да желае "нищо ". Повече за игрите на Догановата партия единствено в "БАНКЕРЪ ".

Системата на ветропоказателя работи и в енергетиката

Докато Комисията за енергийно и водно контролиране избере заместител на умрелия на 8 февруари изпълнителен шеф на "Булгартрансгаз " Георги Гегов, за краткотрайно изпълняващ длъжността представител на газовия оператор е избрана Таня Захариева. Тя е ръководител на Общинския съвет в Хасково и се твърди, че е близка на депутата от ГЕРБ и ръководител на парламентарната енергийна комисия Делян Добрев. Още за връзките на Захариева може да научите от новия ни брой.

Софийски компании завзеха плажовете

През последните десетина дни министър Николина Ангелкова е издала шест заповеди за даване на части от морския бряг за този летен сезон на разнообразни компании. Контрагентите по договорите са най-вече софийски сдружения. За кокетния дребен плаж "Созопол-Запад-част 2 “, който е в непосредствена непосредственост до ваканционно населено място "Санта Марина ", претендентите са били две софийски компании - първата е основаното преди година софийско сдружение с лимитирана отговорност "Арена Капитал Груп ", благосъстоятелност на Людмила и Цоньо Христови, а второто - "Феърплей Пропъртис Мениджмънд " ЕООД, с шефове Мария Митова и Никола Петков. То е 100 % благосъстоятелност на акционерната компания "Феърплей интернешънъл ". Всичко по тематиката единствено в "БАНКЕРЪ ".

Заблудите на астрологията

В древността не се е правила разлика сред астрономия и астрология. Познанието за небесните тела е било сакрално. До откриването на телескопа с невъоръжено око са могли да се следят единствено "петте типичен планети ": Меркурий, Венера, Марс, Юпитер и Сатурн. Древните учени са считали нашия сателит Луната, както и нашата централна звезда Слънцето също за елементарни планети. Съвсем по същия метод актуалната астрология третира Слънцето и Луната. Ето първата основна разлика сред науката астрономия и лъженауката астрология! Още за заблудите на астрологията четете в новия брой на вестника.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР