Иран строи завод за производството на ракети с голям обсег

...
Иран строи завод за производството на ракети с голям обсег
Коментари Харесай

Израел: Иран строи голям завод за ракети в Сирия

Иран строи цех за производството на ракети с огромен обхват в Северозападна Сирия, съобщи Reuters. Агенцията се базира на репортаж, излъчен по израелския Втори ефирен канал. В програмата бяха показани сателитни фрагменти от строящия се обект.

Миналата седмица израелският министър председател Бенямин Нетаняху предизвести, че Техеран затвърждава ситуацията си в Сирия, в миг в който джихадистите от "Ислямска страна " губят позиции. Тогава Нетаняху сподели, че еврейската страна следи деликатно протичащото се и предизвести, че страната му ще работи против всяка опасност.

В репортажа бяха показани фрагменти от спътник, на които се вижда строящ се обект в Северозападна Сири. Районът е покрай средиземноморския град Баняс. В репортажа се твърди, че някои от обектите и строителните действия, документирани на фрагментите, навеждат на мисълта, че може би там са складирани и експлозиви.



В репортажа се прави параленост сред строящите се обекти, документирани на сателитните фрагменти, и фрагменти на цех за ракети покрай Техеран. Медията установи стряскаща аналогия сред двата обекта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР