Иран се тресе. Режимът на аятолаха се тресе. Автомобили се

...
Иран се тресе. Режимът на аятолаха се тресе. Автомобили се
Коментари Харесай

Со кротце, со благо под сатъра на ”Лукойл”

Иран се тресе. Режимът на аятолаха се тресе. Автомобили се врязват в полицейските кордони, студенти атакуват и палят ислямски институции, хората палят банки и полицейски рейсове... Има стотици починали. Протестите започнаха след повдигане цената на бензина.
А тук раята добродушно се е навела в кръста, подала си е задните елементи, с цел да може монополистът " Лукойл ", подкрепян стръвно от прислужникът на Путин Борисов, да ни щави с голяма надценка.

Умишлено тук се държи и най-ниският данък в Европейски Съюз, минимално разрешение, с цел да може " Лукойл " и картелът му да поставят голяма надценка.

Така страната ни губи над 1 милиард лв. годишно, които вместо да влизат в бюджета като данък, отпътуват при Путин.

За да не позволен други играчи, кликата ГЕРБ-БСП-ДПС- " патриоти ", вкара и такса от 30 милиона лв. за позволение за данъчен склад за горива.

Така в случай че някой реши да внася по-евтино гориво, първо ще би трябвало да заплати 30 милиона лв. единствено за позволение.

За да попречват вноса на по-евтини горива от прилежащи рафинерии, трансформираха и ЗДДС.

Сега в случай че вносител желае да внесе по-евтино гориво, всички търговци по веригата би трябвало авансово да внесат Данък добавена стойност.

Освен това, с цел да съборят дребните бензиностанции, вкараха условия да имат 1 милион литра склад и 3 милиона лв. ненарушим капитал.

Да не приказваме, че откогато " Лукойл " е притежател на рафинерията, е отчел доходи за над 100 милиарда лв. и не е платил и стотинка налог облага в България.

И това данъчно закононарушение усърдно се прикрива от прислужниците на Путин - Борисов и кликата му.

Георги Георгиев
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР