Иран прие нови тактики и нови дестинации в транспортирането на

...
Иран прие нови тактики и нови дестинации в транспортирането на
Коментари Харесай

Иран променя тактиката за износ на петрол

Иран одобри нови тактики и нови дестинации в превозването на износа на нефт след повторното налагане на наказания в Съединени американски щати, съобщи " Ройтерс ".

" Тактиката на Министерството на петрола при износа на нефт и петролни артикули се е трансформирала и може би местоназначенията на нефтените товари от нашите пристанища са се трансформирали, " съобщи Хади Хакшен, заместник-директор на морското дело в иранските пристанища и морска организация.

Хакшен не даде детайлности за новите тактики или дестинации.

Иранският експорт на недопечен нефт е паднал през май до 500 000 барела дневно или по-ниско, демонстрират данни на танкерите и съгласно източници от промишлеността, откакто Съединените щати стегнаха основния източник на приходи на Техеран, като задълбочиха световните загуби на доставки.

Иранският експорт стана по-непрозрачен, откогато Съединени американски щати още веднъж постановиха наказания през ноември, откакто извадиха от 2015 година нуклеарно съглашение сред Техеран и шест международни сили.

Техеран към този момент не рапортува своите данни за производството на Организацията на страните експортьорки на нефт (ОПЕК) и няма дефинитивна информация за износа.

" Разбира се, не може да се отхвърли, че натоварването на нефт и артикули е спаднало, само че превозването на нефтени товари от външни пристанища несъмнено не е спряло ", добави Хакшен. /money.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР