Иран отправи смразяващо предупреждение, че ще отговори за секунди“, използвайки

...
Иран отправи смразяващо предупреждение, че ще отговори за секунди“, използвайки
Коментари Харесай

Иран предупреждава, че ще атакува за „секунди“ с оръжия, „неизползвани досега“, ако Израел отмъсти

Иран насочи смразяващо предизвестие, че ще отговори за „ секунди “, употребявайки оръжия, които „ не е употребявал преди “, в случай че Израел взема решение да отвърне на удара.

Длъжностни лица в Техеран дадоха отговор, когато Израел стартира да обмисля проект за възмездие, откакто Иран изпрати залп от 170 дрона, 120 балистични ракети и 30 крилати ракети през границата на Израел в събота вечерта - защото твърди, че Израел е бомбардирал консулството му постройка в Сирия на 1 април. Въпреки че Израел, Съединени американски щати, Англия, Франция и Йордания прихващат до 99% от офанзивите, израелският министър председател Бенямин Нетаняху свика своя боен кабинет в понеделник, като шефът на Израелските отбранителни сили (IDF) заплаши, че то ще отговори.

В това, което фрапантно ескалира от словесна война, Иран сподели, че ще отмъсти неотложно, в случай че Израел реши да отвърне на огъня. Аболфазл Амуи, представител на Комитета по национална сигурност и външна политика на Иран, сподели, че Иран няма да се въздържа и има проекти за „ всички сце...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР