Иран няма никакво намерение да преговаря със САЩ, ако не

...
Иран няма никакво намерение да преговаря със САЩ, ако не
Коментари Харесай

Иран отряза Тръмп, преговаря със САЩ само при отмяна на санкциите

Иран няма никакво желание да договаря със Съединени американски щати, в случай че не бъдат анулирани всички наложени на Техеран наказания. Това разгласи иранският президент Хасан Рохани, откакто президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп съобщи, че ще се срещне с него, с цел да се постави завършек на разногласието към иранската нуклеарна стратегия.

" Техеран в никакъв случай не е желал нуклеарни оръжия ", посочи Рохани пред иранската държавна телевизия Press TV, като добави, че Иран постоянно е подготвен да договаря, в случай че Съединени американски щати " създадат първата стъпка, като анулират всички наказания ".

" Първо обаче Съединени американски щати би трябвало да анулират всички противозаконни, несправедливи и неоправдани наказания, които са наложени на иранския народ. Ще продължим да редуцираме отговорностите си по нуклеарното съглашение от 2015 година, в случай че ползите ни не са обезпечени ", акцентира още иранският държавен глава.

Санкциите на Съединени американски щати против Иран бяха обновени след решението на Съединени американски щати през предходната година да се отдръпна от нуклеарното съглашение от 2015 година, подписано сред Техеран и международните сили. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР