Иран може да потопи американските бойни кораби в Персийския залив

...
Иран може да потопи американските бойни кораби в Персийския залив
Коментари Харесай

Иран заплаши да потопи бойните кораби на САЩ със секретни оръжия

Иран може да потопи американските бойни кораби в Персийския залив с ракети и " секретни оръжия " . Това предизвести ирански боен представител, представен от полуофициалната организация Mizan, съобщи " Ройтерс ".

В петък Съединени американски щати оповестиха, че ще разположат спомагателни 1500 бойци в Близкия изток за усилване на защитата против Иран. Вашингтон упреква Революционната армия на Ислямската република за офанзивите против петролни танкери по-рано този месец.
 Съединени американски щати въоръжават арабите за $8,1 милиарда против Иран
Съединени американски щати въоръжават арабите за $8,1 милиарда против Иран

Йордания, ОАЕ и Саудитска Арабия са главните сътрудници

" Америка...изпрати два бойни кораба в района. Ако създадат и най-малката нелепост, ние ще изпратим тези кораби на дъното на морето дружно с екипажа и самолетите им, употребявайки две ракети и две нови секретни оръжия " , предизвести военачалник Мортеза Корбани, консултант на иранското военно командване.

Западни специалисти разясняват, че Иран постоянно преувеличава военния си капацитет, макар че Западът е смутен от развиването на ракетната стратегия на Техеран и съответно за балистични ракети.
 Пентагонът обмисля да изпрати 5000 бойци в Близкия изток
Пентагонът обмисля да изпрати 5000 бойци в Близкия изток

Дискусиите включват още ракети " Пейтриът ", кораби и старания за наблюдаване на Иран

Междувременно външният министър на Иран Мохамед Джавад Зариф предизвести, че решението на Съединени американски щати за увеличение на военното си наличие в Близкия изток е " опасност за международния мир и непоклатимост ". Дипломатът упрекна Вашингтон в потребление на безоснователни изказвания против Техеран, с цел да оправдае нападателната си политика.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР