Иран и Северна Корея поставят все по-голямо предизвикателство пред Съединените

...
Иран и Северна Корея поставят все по-голямо предизвикателство пред Съединените
Коментари Харесай

САЩ се притеснява от възможностите на Иран и Северна Корея в Космоса

Иран и Северна Корея слагат все по-голямо предизвикателство пред Съединените щати в галактическото пространство, защото и двете страни са развили качества за заглушаване, оповестиха от американската разследваща работа в нов отчет.
" Иран и Северна Корея слагат предизвикателство пред военните, употребяващи галактически услуги, защото всяка от тези страни показва благоприятни условия за заглушаване. Иран и Северна Корея показват самостоятелни благоприятни условия за галактически изстрелвания, които могат да служат като средства за тестване на технологии за балистични ракети ", се споделя в отчета, представен от БГНЕС на база информация в съветската осведомителна организация " Спутник ", от дълго време посочена от френския президент Еманюел Макрон за " проводник на въздействие ".
В отчета се показват също напъните на Москва и Пекин за противопоставяне на американската военна успеваемост в галактическия бранш.
" Китайските и съветските военни доктрини демонстрират, че гледат на Космоса като значим за една съвременна война и преглеждат благоприятни условия за контракосмически ограничения като средство за понижаване на американската военна успеваемост ", се споделя в отчета. " Пекин и Москва ще продължат да виждат Космоса като непроменяемо средство за продобиване на модерни войни. Те развиват системи, които съставляват опасност за свободата на деяние в Космоса. И двете ще продължат напъните си за увеличение на опциите си в Космоса и ще ги интегрират по-добре в техните армии”.
Лидерът на Северна Корея Ким Чен Ун се ангажира с цялостната денуклеаризация на Северна Корея след срещата на върха с американския президент Доналд Тръмп в Сингапур предишния юни, в подмяна на гаранции за сигурността на страната и прекъсване на взаимни американско-южнокорейски военни учения. Никоя от страните обаче не е направила съответни стъпки в тази посока.
Междувременно Иран показа нова балистична ракета, наречена " Дезфул ", способна да поразява цели от порядъка на 1 000 километра. Иранският президент Хасан Роухани съобщи, че Иран не се нуждае от позволение на никого, с цел да продължи да усилва военните си качества и да развива ракетната си стратегия.
Миналата година Вашингтон вкара още веднъж наказания против Техеран, които бяха анулирани по силата на нуклеарната договорка от 2015 година, подписана взаимно от Русия, Китай и три страни от Европейски Съюз, дали обещание да останат в съглашението и да продължат бездоларовата търговия с Техеран.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР