Иран, чрез посолството си в Атина, отрече да е свързан

...
Иран, чрез посолството си в Атина, отрече да е свързан
Коментари Харесай

Иран: Нямаме нищо общо с подготвяните терористични атаки над еврейски обекти в Гърция

Иран, посредством посолството си в Атина, отхвърли да е обвързван с подготвяното терористично нахлуване против еврейски ресторант и синагога в гръцката столица, което гръцките управляващи оповестиха, че са осуетили във вторник, заяви „ Прото тематика “.

Дипломатическата задача съобщи: Ислямска република Иран отхвърля изрично слуховете, които се популяризират от ционистки източници, и неоснователните им обвинявания против нея. Очевидно е, че фабрикуваните им сюжети имат за цел да отклонят вниманието на обществото от вътрешната им рецесия “.

По-рано бе обявено, че израелското разузнаване МОСАД е оказало подпомагане на гръцките служби за сигурност в разкриването на структурата на терористичната клетка в Гърция и нейната връзка с Иран.

Заради хипотетичната подготовка на атентатите в Гърция бяха арестувани двама пакистанци.

Според гръцки полицейски източници те били по отношение на техен съотечественик, живеещ в Иран, от който получавали инструкции. Нападението е трябвало да стане по време на еврейската Пасха, когато се чака в обекта да се съберат доста представители на еврейската общественост.

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР