Иракски служители по сигурността съобщиха за задържането на заместника на

...
Иракски служители по сигурността съобщиха за задържането на заместника на
Коментари Харесай

Хванаха новия лидер на Ислямска държава

Иракски чиновници по сигурността оповестиха за задържането на " заместника " на ликвидирания водач на терористичната формация " Ислямска страна ".
Полицията в село Хавиджа в провинция Киркук е задържала въстаник на име Абу Халдун в квартира, в която се е укривал, се споделя в изказване на иракската пресслужба за сигурност, представено от РИА Новости.
Боецът имал подправен паспорт на името на Шаалян Убейд.
„ Този нарушител заемаше поста заместител Багдади и е бил „ боен емир “ в провинция Салах ад-Дин “, се споделя в отчета.
Тръмп разгласи елиминирането на Ал Багдади вследствие на интервенция на американските специфични сили в провинция Идлиб в Сирия през октомври. Той благодари на Русия, Турция, Сирия и Ирак за помощта им за убийството на Багдади. По-късно формалния представител на съветското министерство на защитата Игор Конашенков съобщи, че Русия не разполага с достоверна информация, че американските военни са направили интервенция за " заличаване " на Ал Багдади. Свързан с ислямистите уебсайт заяви, че ИД е удостоверила ликвидирането на своя водач.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР